Den här soppan blir extra krämig av att jag mixar den med silkestofu och jordnötssmör. Lägg ner tre fjärdedelar av silkestofun samt jordnötssmöret i soppan
Efter en långdragen kräftskiva med pajer, skaldjur och annat mumsigt är de flesta av oss knappast sugna på en stabbig chokladkaka (okej några av oss är det, men till och med ni måste erkänna att ni faktiskt skulle må bättre av en lite lättare efterrätt efter en större middag)
Slängde ihop en burk hemmagjort jordnötssmör när jag kom hem från gymmet, denna gången använde jag inte rapsolja, vilket gjorde att smöret blev lite torrare och det tog längre tid för det att gå ihop
Ingredienser Portioner. 4 6 dl vatten 1 1/2 dl socker 1/2 tsk stött kardemumma 600 g tunt skivad rabarber 2 msk potatismjöl 1/2 tsk socker att strö över mjölk till servering Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.