Receptet på själva muffinsen är lite omgjort från Lolas Cupcakes. Syrliga Citron Cupcakes med Maränger och Citronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurd och toppade med en len citronfrosting och maränger
Lemon and meringue is an unbeatable combo. / Använd allt skal från citronen och hälften av saften. I am not sure if I’ve ever met anyone who actually doesn’t like lemon and meringue
This combo with vanilla and lemon is one of my favourites. Well, well jag är inte så förtjust i vare sig honung eller kamomill som smaker därför får mina Madeleines smak av vanilj och citron
Gör de här jättegoda muffinsen och bjud på till fikat. En halv citron. Eftersom jag första gången gjorde muffinsen en tisdag eftermiddag, och maken framåt kvällen muttrade om att han inte fått någon semla (hade totalt glömt bort att det var tisdag och att jag skulle tagit fram mina semmelbullar ur frysen) så gjorde jag raskt en semmelmuffins
Citronmuffins. Tillsätt kvarg, citronsaft och citronskal och blanda sedan i mjöl och bakpulver. Add quark, lemon zest, and lemon juice and then add the flour and baking powder
Igår kväll bakade jag några citronmuffins med vallmofrö i (lemon poppy seed muffins) Det mesta som är alldeles nybakat är ju gott, men dessa var verkligen sååå goda
Jag har nu en burk med citroncurd hemma, så jag tänkte att jag bakar muffins med citron curd i smeten och gör en fyllning på både färskost och citroncurd
Smelt lemon curd i mikrobølgeovn og pensle på muffinsene. Ha en spiseskje røre i hver muffinsform. (12 stk)200 g hvetemel1½ ts bakepulver100 g sukker1 stort egg0,75 dl vegetabilsk olje1½ dl melk1 dl lemon curd til fyll4 ss lemon curd til pyntsukkerBland mel, sukker og bakepulver i en bolle. Legg 1 ts lemon curd i hver og fordel så resten av røren over. 1 dl lemon curd. 4 ss lemon curd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.