Lemon Poppyseed Muffins – Citron & Valmomuffin
Daily in-a kitchen
Daily in-a kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 cups
  • of flour
  • / 5 dl mjöl
  • 1.75 tsp of baking powder
  • / 1.75 tsk bakpulver
  • 0.25 tsp
  • of baking soda
  • / 0.25 tsk bikarbonat
  • 1 tsp salt
  • / 1 tsk salt
  • 1 cup sugar
  • / 2.5 dl socker
  • 2 large eggs
  • / 2 ägg
  • 2 tsp lemon zest
  • / 2 tsk citronskal
  • 0.25 cups of lemon juice
  • / 0.7 dl citronsaft
  • 0.25 cups
  • of whole milk
  • / 0.6 dl mjölk
  • 1 stick
  • of butter
  • / 113 g smör
  • 3-4 tbsp
  • of poppy seeds
  • / 3-4 msk valmofrö
  • 1. Preheat the oven to 350 F / Sätt ugnen på 175 grader
  • 2. Melt the butter, let it cool. / Smält smöret och låt svalna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.