de halvruttna bananerna som ingen vill äta. som med den här banankakan. En dubbeldaim som av någon märklig anledning fått vara ifred i skåpet hackades och blandades med i smeten
Finns flera recept längre ner i inlägget. Den köpta Milk Tart som jag fick nästan hela för mig själv. I receptet är det Rooibos syrup som tillbehör (kokad av vatten socker och en tepåse), men jag föredrar glass och färska eller frysta bär
Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, som den görs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Jag kan varmt rekommendera Mutti, men det finns många andra bra märken. Man fräser saffran och vitlök tillsammans och släpper lös aromerna, sedan kokar man riset tillsammans med hälften av vattnet som man ska ha och en burk passerade tomater
Häll över resten av såsen och gratinera i ugnen i 20 minuter. Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit
Blanda nu i vetemjöl. Grädda i ugn 180 grader i cirka 8 minuter (använd bakplåtspapper). Lucia står för dörren och det är hög tid att ha tillgång till pepparkakor i mängder
Och nu tycker jag sannerligen att det börjar bli dags att dra i den där tidsbromsen. Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.