Dags att laga till tacos med inspiration av Skåne. Så var det äntligen dags att presentera mitt tävlingsbidrag i landskapskampen ordnad av Old El Paso och CrockPot
En taco med smak av julen. Blanda ner majsmjöl tills det att blandningen tar formen av en tjock gröt. Arbeta in vetemjöl tills degen är smidig och går att kavla
Det blev ganska mycket chili con carne över så vi gjorde tacosav resterna med en god Guacamole (avocado, salt, vitlök, gräddfil, chiliflakes) och PineappleSalsa som är så sjukt god
Bäst i test – både smak och innehåll enligt Råd & Rön – dessutom HELT FRI FRÅN BEKÄMPNINGSMEDEL. SÅ BESVIKEN jag blir när jag läser Råd & Röns test om kravmärkta kallpressade olivoljor och ser att Saltå Kvarn är en av de få som innehåller rester av besprutningsmedlet klorpyrifos
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Djuren är av rasen Åsenfår, som är en gammal allmogeras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.