rekommenderar varmt Pangasiusfile som är helt underbar. 400 g fiskfile (kanske inte torsk just nu). Tina fisken (om fryst) så den kan skäras i bitar, lägg dessa i en smord form och "förkoka" 10 minuter i 225 grader
Bakade lite goda Cake pops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
Tummen upp och om jag skulle beskriva bollarna så är det som sockerkaka. Nu har jag invigt cake popsmaskinen, ellerPopcake makern som den egentligen heter, och som jag beställde till kanonpris på Campadre för flera månader sen
Jag har en viss förkärlek för ingefära. Gingerbeer tillhör mina absoluta favoriter, men pallar man inte springa stan runt för att hitta butiker som säljer går det bra att tillverka drycken hemma, eller i alla fall en variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.