I receptet står det att man endast ska röra ihop degen kvällen innan, jag har testat receptet två gånger nu och valt att arbeta in mjölet med köksassistenten, fungerar också utmärkt
Tillsätt honung, salt och det mesta av mjölet och arbeta degen väl, gärna med maskin. Dela degen i tre bitar och forma bitarna till baguetter med väl mjölade händer
Innan du sätter in baguetterna i ugnen så spraya med lite vatten i ugnen eller lägg in lite vatten på en plåt i botten på ugnen, detta för att brödet ska få en bra skorpa
Innan du sätter in baguetterna i ugnen så spraya med lite vatten i ugnen eller lägg in lite vatten på en plåt i botten på ugnen, detta för att brödet ska få en bra skorpa
Jag tycker att de här baguetterna är godast att äta med bara något gott smör till eller doppa i en god olivolja med lite salt i, det behövs inget annat pålägg eftersom brödet är så gott i sig
Baguetterna går också att frysa ogräddade för att sedan ta upp grädda vid ett senare tillfälle. Om du istället föredrar att ha nybakat bröd till frukost är degen väldigt anpassningsbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.