Fudgen är nu klar att äta och förvaras svalt i kyl men går även fint att frysa. Grundrecept fudge 16-20 bitar2 dl grädde50 g smör2 msk sukrin. Min form har måtten 15×15 cm, vilket jag tycker ger en lagom hög fudge. Grundrecept fudge 16-20 bitar
Detta var en test på lchffudge som blev en aningen för lite sjuden och fick frysas för att hålla formen men när jag chokladdoppade denna blev det en utsökt pralin så ibland har man tur i oturen
På vårt julgodisbord brukar det traditionellt finnas rätt många olika varianter, min syster och jag brukar stå för de flesta godsakerna, men mamma gör knäck och English fudge
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.