3 ägg
Mixa frön och nötter till mjöl. Blanda med övriga torra ingredienser. Blanda ihop smör, philadelphiaost, grynost och ägg i skild skål. Rör ner röran i torra ingredienserna. Häll över degen i en liten brödform (ca 10cm x 17 cm) och platta till den. Grädda i ca 80 min i
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön
Bröd och Bullar. Det här är det godaste brödet, enligt mig och min familj. Kryddningen av brödet varierar jag mellan brödkryddor, kryddblandningen sju kryddor
Detta är frallorna som gått hett med recept och diskussion på Facebook sidor med lchf tema. Och ja fortfarande lite svampig konsistens men det närmaste vanligt bröd jag kommit
Orginalinlägget Glutenfritt bröd – Paleo/LCHF hittar du på Hälsa som livsstil. Här är receptet på ett riktigt gott och matigt bröd som är enkelt och snabbt att göra
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchini och är kryddat med kummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Jag provade recept för nyttigt LCHFbröd och blev förtjust i det med första tugga. Jag fortsätter med LCHF månad och ser nu tydliga resultat, inte bara på grund av ändrade matvanor men även min hårda träningen
Till mellanmålet idag testade jag att baka lchffröbröd. Platta sedan ut smeten, jag lade ett bakplåtspapper ovan på smeten och rullade med en brödkavel, degen ska bli ganska så platt
I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Ett bröd innehåller endast 80 g kolhydrater. Låt brödet jäsa i formen i 15 minuter under bakduk. Grädda brödet tills det är genombakt i 175 grader ca 40-60 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.