Testa mina nudlar medkrispigagrönsaker ikväll. Fyll en wok- eller stekpanna medgrönsaker (jag använde grönsaker från frysen men färska grönsaker är ju såklart ännu godare om du har tid att hacka)
Kall vårrulle fylld med kycklinglår samt krispigagrönsakermed ingefärs- och chilidippDet är lite pilligt, tar lite tid och rullarna görs precis innan gästerna kommer, men få rätter uppskattas så mycket som dessa krispiga och smakrika munsbitar
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Vårrullar fyllda med smakrika, krispigagrönsaker. Lägg det mjuka rispappret på den fuktiga handduken, fyll medgrönsaker, avokado, koriander, mynta och sesamfrön
Lägg på lock och låt koka upp snabbt, sänk sedan värmen och smaka av med soja, sesamolja och lime. Jag tog fint skivad morot, vitkål och zucchini och lite spenat, men rekommenderar även krispiga böngroddar och vårlök
Fräs grönsakerna på medelhög värme tills de mjuknat något men fortfarande har en krispig kärna. Jag är ju förtjust i soppor och gärna soppor med tillbehör som bryter av i både smak och textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.