Laxtimbal med räksås och dillpotatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skinn- och benfri laxfilé
  • 2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 krm dragon
  • 1/4 krm kajennpeppar
  • 2 stora ägg
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk skaldjursfond eller hummerfond
  • salt, vitpeppar
  • 200 g skalade räkor, 500 g oskalad vikt
  • 600 g små potatisar
  • 2 msk smör
  • 1/2 dl hackad dill
  • 1 dl skalade räkor
  • dill
  • citronklyftor
  • kokta gröna ärtor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.