Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Smaka av med örtkryddorna samt salt och peppar. Ca 4 port. 1 fläskfilésalt och pepparBaconris1 pkt bacon3 dl ris + vatten1 inlagd grillad paprika10 småtomater1 dl rostad lökÖrtsås2 msk hackad gul lök2 ½ dl creme fraiche½ dl matl
Nu är det läge för ett riktigt enkelt och smarrigt recept på fisk och denna gång får det bli kolja och en hel filé som fått gotta till sig i ugnen med en krämigörtsås över sig
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.