Riv över citronskal och smaka av med salt och peppar. MaträttFisk och Skaldjur. Servera torsken med de smörstekta champinjonerna, kokt potatis, dill- ochcitronsåsoch en god sallad
Avsluta med att lägga pilgrimsmusslorna i grillpannan, salta och peppra. Börja sedan med såsen. -) Vi köpte även några pilgrimsmusslor och av detta så fick vi ihop en jättefin och god fredagsmiddag
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krydda torskryggen med salt och vitpeppar. Stek på båda sidorna i en stekpanna med smör. Dra kastrullen från värmen och blanda ner dill, finrivet skal från citron och yoghurt
Smaka av med eventuellt lite salt och peppar. Fredag idag och helgen är väldigt välkommen. Dela grönsakerna något och woka dem tillsammans i en wokpanna/stekpanna med smör
Smaka av med salt. Skala och bryt isär dem för hand. Koka ihop vin, vinäger och lök. Se till att du har låg värme på spisen och vispa i smörtärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.