Pepparrotsköttmed buljongkokta grönsaker. Lägg i gryta, fyll upp med vatten och ha i buljongen. ”Rädisan är värd sin vikt i bly, rättikan i silver men pepparroten i guld
Pepparrotskräm. Fick inspiration till laxpytten från min kära kära kollega Gerd. Ser så fram emot några sköna dagar i solen med tapas, cava och sangria
Bland annat kom jag hem med gulbetor och pepparrot som fick bli dagens förrätt. Tillsammans med lite smält smör – som rundar av smaken – blir kokta gulbetor en enkel förrätt
Bland annat idag så gjorde jag laxpyttmed kaviarsås. Cykeltränat (bra konditionsträning eller hur) och trädgårdsarbete (känns i ryggen) har jag hunnit med
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
lägg i köttbiten i en gryta med BARA vatten, låt koka upp och skumma av. , lägg liten smörklick i en gryta ich smält, lägg ilite pepparrot och sedan buljongen från köttet och ev mer buljong via en tärning
Pepparrotslaxmed räkor. Det roliga var att jag har tänkt den senaste tiden att jag bara vill att det här loppet ska vara över så jag kan sätta igång med styrketräningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.