Laxlasagne med paprikasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor aubergine
  • 1/2 tsk salt
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk maizenamjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl passerade tomater
  • 2 dl riven parmesanost
  • salt, peppar
  • 1 paket färsk lasagneplatta à 200 g
  • 200 g färsk skinn- och benfri laxfilé
  • 150 g gravad laxfilé
  • 100 g rökt laxfilé
  • 1 liten gul lök
  • 1 stor gul paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3/4 dl grädde
  • 1 1/2 dl hönsbuljong
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.