Lax i gryta från mellanöstern är ofta tomatbaserade och liksomi det här receptet friterar man laxen (eller vilkenfisk man nu använder) innan man tillsätter den till grytan
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Måndag igen, gott folk, hoppas er vecka har börjat bra. Kanske några av er har fått lite snö. Här nere i vår del av Skåneland har det varitfriskavindar hela dagen, men solen har gjort sitt bästa för att värma oss lite
Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk. Receptet hittade jag på "Matklubben", men döpte om den
Det enda potatisgratängsrecept du någonsin kommer att behöva komma ihåg. Krossa vitlöksklyftorna med knivbladet (ett knep jag lärde mig av JamieOliveri ett av hans första program) så går det lättare att hacka och använda vitlöken
Servera laxgrytan med ris och tomater. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Ibland har vilite extra roligt när visitter och författar våra inlägg, speciellt när stavningsprogrammet på blogspot går in och kommer med förslag till de ord som uppfattas som felstavade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.