Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som desserttill nyår
bakblogg, chokladdekoration, citron, citronmousse, dessert, desserttill helgen, efterrätt, enkel men så god efterrätt, gör din egen chokladdekoration, grädde, inredningsblogg, kaksmulor som dekoration, matblogg, supergod efterrätt, systrarna m, systrarnam, turkisk yoghurt, vaniljcrumble, vit choklad, vit chokladmousse, vit chokladmoussemed citron, vit chokladmoussemed citron och vaniljcrumble
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Den blivande finalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen med sin sötsura dillsås. Utom sött och surt och buljong finns det nog inte några likheter med storkockarnas såser
Innan servering smular du över ett par pepparkakor och strösslar med lingon. Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera
Tillsätt och smaka av såsen med hackad dill, färskpressad citron och salt. Smörj en ugnsform med smör. Dillsåsen är klar att användas som varm sås till fisk
Helt perfekt dessutom att göra något med äggvitorna som blir över i glasstillverkningen. För mig är inte traditioner så viktigt och jag har sällan återkommande rätter inför varje högtid, men jag rycks däremot med av säsongen skulle man kunna säga
Jag gjorde ju en nyårsdesserttills igår med smakerna choklad, hallon, apelsin och lakrits. Till sist, ta fram sorbeten och ta kulor med en "äggformad" sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.