Laxbiffar med getost och honungsrostade rödbetor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl ströbröd , eller 1 dl pankoströbröd
  • 1 olivolja och smör
  • 100 gram getost
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 500 gram laxfilé , tinad
  • 1 st ägg
  • 0.5 tsk torkad rosmarin
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 ask ruccola , ca 50 gram
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk honung
  • 1 knippa(en) rödbetor , ca 500 gram
  • 1 st fänkål
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.