Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Goda laxbiffar. God eftermiddag. Den här veckan har varit rätt intensiv så jag har inte hunnit blogga och den började i måndags med ösregn hela dagen vilket inte var så kul eftersom vi ändå var tvugna att gå ut på en promenad till en lekpark för att Felicia inte skulle börja klättra på väggarna här hemma
Lagade laxbiffarna till middag idag. De där jag pratade om förra veckan ni vet. Roligt att göra lax på något annat sätt ibland än att bara ugnsbaka eller steka filéer rakt upp och ned
Här står jag och steker laxbiffar med koriander, lime och chili. En favoriträtt här hemma och om du gillar koriander lika mycket som jag så är detta ett måste (om du inte gillar koriander så kan man såklart krydda med annat)
Canon G16. Ikväll gjorde jag laxbiffar till middag. Jag hade tänkt servera bulgur till men eftersom vi inte hade tillräckligt så började jag koka ris och efter 8 minuter hällde jag i den bulgur som var kvar så att det blev en blandning
Den här var både enkel och god. Kändes lite lyxigare än att bara steka laxen rakt upp och ner. Åt den med en smarrig romsås med crab sticks i och avocado på sidan
Idag fick jag ett infall att experimentera lite i köket. Det var ett ganska illa valt tillfälle, för jag var jättehungrig, jättetrött och köket var jättestökigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.