Lax- och musselsoppa med topping
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färska musslor med skal eller 1 burk konserverade
  • 2 dl vitt vin
  • 1 liten gul lök
  • 1 fänkål
  • 1 ark saffran
  • 8 dl vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 1 burk passerade tomater
  • pressad saft av 1 apelsin
  • 1/2 msk rivet apelsinskal
  • 500 g skinn- och benfri laxfilé
  • 100 g cream cheese
  • 1 msk grädde
  • 1 salladslök
  • 1 tomat
  • 200 g räkor med skal
  • 1 msk hackad dill
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.