Lax med kryddtäcke
Frisk och kry!
Frisk och kry!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 2 bitar (á ca 150 g) laxfile med skinnet kvar
  • 1 tsk vitlökspulver
  • ½ tsk lökpulver
  • ½ tsk gurkmeja
  • 1/4 tsk havssalt
  • ½ tsk torkd oregano
  • ½ tsk garam masala eller curry
  • ½ tsk torkad ingefära
  • Sätt ugnen på 225 grader Blanda alla kryddor och gnid in laxbitarna med det. Placera dem i en ugnsfast form och ugnsbaka i ca 8 min eller tills laxen skivar sig lätt med en gaffel.
  • Vi åt med Varm sallad (nästa inlägg), råris, hemlagad örtmajonnäs och sparris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.