I dag bjuder Mårtenssons nämligen på en lax (går säkert jättebra med torsk också) som får ett sötstarkt osttäcke över sej innan den åker in i ugnen för tillagning
Lunchen idag bestod av ugnsbakad laxmed potatis, romröra och en supergod mangosallad till. Skulle sitta med näsan i skolböckerna hela dagen var tänkt (tenta på tisdag) med så blev det ju inte
Vänd laxkuberna i kryddblandningen och låt de stå medan du gör majs- och zucchinisalladen. Lax. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs zucchini och majs tillsammans med vitlök och chiliflakes så att de får en fin gyllenbrun färg
Tyckte att potatisen blev väldigt god med sesamfrön på. Rör ner sesamfrö som får fräsa med en stund. Tyckte att potatisen blev väldigt god med sesamfrön på
Önskar du någon kolhydratskälla så är röd quinoa ett hett tips. Sedan är det bara att lägga upp bladspenat, färsk koriander, mangoblandningen och toppa med den rökta laxen
n där han gjorde laxmedmangosallad. Rör ihop avokado och saften från limen och blanda försiktigt (då avokdon gärna “smetar” av sig) ner avokadobitarna med resten av mangosalladen
Börja medlaxen. Så jag skaffade mig en påse, gick rätt så försiktigt ut mängdmässigt då jag hört att sichuanpepparn kan vara jättestark och gjorde en jättegod laxrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.