Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Gårdagens anrättning gav både sötma och syra vilket passade perfekt ihop med den salta laxen. Det där med att blanda i bär i mat är något jag är ytterst förtjust i
Salta och krydda laxenmed chiliflakes. Kokboken speglar absolut den bild jag har av Jessica Frej och jag hade inte haft något emot att bo granne med henne
Vänd laxen, skuren i stora tärningar i olja och chili/limekryddan tillsammans med bläckfiskringarna. Häll av vattnet och blanda med olivoljan och balsamvinägern, lite salt och peppar
Den möra fläskfilén balanseras bra medprimörsalladenmed syrlig rabarber och rätten blir det där lilla extra tack vare den smakkoncentrerade baconmarmeladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.