Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggblandningen. Blanda i kokosmjölken, citronskalet,citronsaften och smöret som ska vara smält
Den här lavendelkakan serverade vi till efterrätt på en middag för ett tag sedan. Raw lavendelkaka, 4-6 portioner Bottnen kan förberedas före fyllningen och frysas med den, eller göras precis före servering och monteras ihop med fyllningen [
Blanda samman alla ingredienser till en smidig deg och forma den till två tjocka rullar. Svep in rullarna i plast och lägg dem i kylskåp eller frys att kallna
Jag bakade dessa till kollegorna på jobbet en mördeg smaksatt med lavendel helt enkelt. Ingredienser. 4 ½ dl vetemjöl½ dl Strösocker 200 g smör eller margarin
Nu när lavendeln blommar för fullt så passar dessa kakorna perfekt. ). Det behövs. 2 1/2 dl vetemjöl. 1/2 dl lavendelsocker (eller 1/2 dl socker och 1 tsk torkad lavendel) ---> Lavendelsocker
. Mamma och pappa har jätte mycket lavendel i trädgården så varför inte göra kakor av lavendel. De luktar lite parfym men som tur är så smakar det inte parfym =) Utan de blev goda
Sockerkaka är alltid gott. Enkelt att svänga ihop och smaksättningen går att variera i det oändliga. Jag vet faktiskt inte riktigt varifrån jag har tagit det här receptet
Jag har visst en macaron-passion just nu. Så när maken skulle ha fredagskaka med till jobbet i veckan tog jag tillfälligt i akt att utsätta hans intet ont anande arbetskamrater för ett litet experiment
I går var en mellandag då vi i princip gjorde ingenting, förutom att städa huset (välbehövligt). Jag har hamnat i någon slags semesterkoma vilket innebär att jag lever efter principen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.