Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Jag gjorde bland annat den här fantastiskt goda lasagnenmedzucchini, ajvar och fetaost. I denna lasagnevariant ingår det ingen traditionell ostsås, utan den ersätts med en röra gjord på crème fraiche, ajvar och riven ost, vilket gör att man slipper skrubba såsgrytan (helt perfekt för mig som tycker det är supertråkigt att diska
Rör ner osten i såsen och smaka av med salt och peppar. Lägg lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form, och varva därefter med plattor, ostsås och tomatsås
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Denna gång blev det en härlig lasagnemed bland annat zucchin & morot. Lasagnen blev helt klart godkänd, men nästa gång tänker jag byta ut vattnet i tomatsåsen mot grädde för att göra lasagnen ännu godare (tomatsmaken var lite för intensiv för min smak)
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.