Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad medräkorochkräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.