MångahartestatJamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden harhaglat så tätt och övertygandeattjag inte kunde låta bli attprova själv
Lasagneplattor. Lägg vars ett smort bakpapper över och börjakavla ut till papperskanterna. Bred ut smeten tunt på två smordabakplåtspapper (inte smörpapper
) Â Dagensmiddag blev som ni ser en slagsLasagne. Krydda färsen och skiva moroten i tunnaslantar, är det en tjock morot du fått tag på kan det varasmartattdelaslanten på mitten så det blir en halvmåne
Lasagne är ju sååå gott och därför harjag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så näramanbarakankomma i allafall
Lasagne. Blanda ner bönorna i tomatsåsen. Tomatsås. Tafram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smuladfetaost och tomatsås
Lägg lasagneplattor i botten på en ugnssäker form. Blanda den avsvalnadespenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Varvasedanlasagneplattor + köttfärssås + bechamelsås i en ugnsform. Avsluta med ett lagerplattor med barabechamelsås över (ingen köttfärssås där) och strö över riven ost
Krama ur spenaten, smulafetaosten och börjaläggasammanlasagnen. Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Jaha, ännu en vegetarisklasagne. Tänk att det kan det faktiskt för dennavar – trots attingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Uppdaterar mitt inlägg med krämig lasagne med lite frächare bilder. Bechamelsåsen görs med mjölk men iblandharjag bytt ut en del av mjölken och tillsatt grädde istället och det blir också bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.