Många har testat Jamie Olivers lasagnemed crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
I en form, smeta ut lite sås på botten och lägg sedan några plattor över, sedan lite kyckling/bacon och sedan sås och fortsätt sedan så tills kycklingen och lasagneplattorna är slut, toppa då med champinjonerna och paprikaröran och fördela lite sås ovanpå
Till grytan med räkskalen tillsätter du även vatten, kokosmjölk, limeblad, fisksås, röd currypasta, citrongräs i grova skivor, skivorna av galangaroten och citronsaft
Medan den kokar gör du cole slaw. Låt stå och dra medan du gör biffarna. Skala och koka potatisen. Blandamed händerna - tryck till ordentligt, nästan som om du försökte mosa kålen, för att den ska mjukna
Häll upp i små dessertglas och toppa med nötströsslet och några gojibär. Toppa den med strössel gjort på hasselnötter och pumpafrön så får du även det crunchiga till det lena
Så snåla inte med såsen . Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås
Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningenmed ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Varva lins- och grönsakssås medlasagneplattor i en smord ugnsfast form. Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Uppdaterar mitt inlägg med krämig lasagnemed lite frächare bilder. Bechamelsåsen görs med mjölk men ibland har jag bytt ut en del av mjölken och tillsatt grädde istället och det blir också bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.