Har varit sugen på potatismos ett tag nu och då passar det ju bra med ugnsstekt falukorv. Denna variant hittade jag på Tasteline och det blev riktigt gott
Häll över äggstanningen och hyvla över smöret. 11 citron, finrivet skal och saften av halva. 120 g smör1 Skala och halvera potatisen och koka tillsammans med hel fänkål i saltat vatten, ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. 2 Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. 3 Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
Hacka löken och fräs i olja. Strö över spiskummin och hälften av basilikan (hackad). Pressa i vitlöken och tillsätt hackade tomater, krossade tomater, tomatpuré, salt och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.