Lotta Lundgren - Ricottadumplings med pasta och tomatsås
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g pasta, valfri sort
  • 50 g Grana padano till servering
  • 300 g fryst bladspenat, tinad
  • 250 g ricotta
  • 2 ägg
  • 2 krm muskot, finriven
  • 1 citron, finrivet skal (endast det gula)
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vetemjöl
  • olivolja, till stekning
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk olivolja
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 0.5 msk honung
  • 2 msk citronsaft (från citronen ovan)
  • salt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.