Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Vi åt en rödbetssallad med spenat och halloumi till. Här har jag marinerat lammkotletter i en smakrik marinad, och sedan grillat dem i het stek/grillpanna innan de fick steka klart i ugnen
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
lammkotletter. Tillsätt sedan oljan droppvis till en tjock kräm och smaka av med salt. Servera dom ugnsbakade grönsakerna med kotletterna och vitlökskrämen
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Servera lammkotletternamed lite ripplad balsamicosirap, salsan och bladspenaten. Lammkotletter från fransk styckning är något av en favorit och det är perfekt att grilla på en fredagkväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.