Vispaihop grädde, smulad buljongtärning, honung, citronskal och vitlök. Hit kan rätten förberedas. Lägg ner kotletterna i såsen och låt dem puttra några minuter
Fick tag i några finfinalammkotletter som blev helt perfekt stekta. Svampsåsen till var jättegod, kanske inte som lamm-rosmarin-jättegod, men ändå jättegod
Att vi har fastnat för det Öländska lammköttet är numera välkänd fakta. Den här gången valde vi dubbelkotletter (skivad lammsadel) med en sås som för tankarna till Öland, rosmarin och dragon
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehörtillgrilladelammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Gör så här Salta och krydda kotletterna med svartpeppar och rosmarin. Mosa eller riv osten. Värm crème fraichen och rör ner ost, rosmarin, salt och honung
Här får lammkotletterna sällskap av en ljuvligratatouille och en smakrik gremolata. Grillat lamm tycker viblir allra godast att servera på medelhavsvis
ÄntligenGrillpremiär Som jag har väntat på att det skulle bligrillväderi år. Köpte en litengasolgrill förra året, eftersom det är förbud för kolgrill på min balkong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.