Börja medtzatsikin. Smaka av med salt och svartpeppar. Riv gurkan grovt på ett rivjärn. Blanda yoghurt i en skål med pressad vitlök, olivolja och gurka
Ni får tills dess stå ut med att jag delar medmig av dessa Lammfärsbiffarnaipitabröd som serveras tillsammansmed myntarostade pinjenötter, aprikoschutney & fetayoghurt
Finhackavitlöksklyftan och blanda alla ingrediensertilllammfärsbiffarnatill en slät färs. Blanda med resterande ingredienser och smaka av med salt och peppar
Här snabba lammfärsbiffarmed massa smak. Tzatzikimed en gnutta honung, mmm. Mycket krämig, god och smakrik gratäng från Alströmer Gourmet med Oatley iMat, dvs vegetabilisk (fast de finnsi alla sorter)
Valet föll på Lammfärsbiffipitabröd ett recept som finnsmedi boken Grekland. Det är på tiden att jag bjuder er på lite nya recept eftersom det varitdåligtmed det på sistatiden
Ett par gånger under sommaren blir det grilladelammfärsbiffarmedtzatziki. Eftersom jag har krusmynta växandes i trädgården så torkade jag myntabladen, körde imixer och blandade sen medvanligt socker
Servera i varma pitabrödmedtzatziki, strimladisbergssallad, skivad tomat, gurka och rödlök. Mixa samman oregano, paprikapulver, spiskummin, senapsfrön, ingefära, chiliflakes och vitlöksklyftormedolivoljatill en kryddpasta
Smakade riktigt bra tillsammansmedpicklade grönsaker och tzatziki. Wraps är ett exempel på vad vi ofta äter och fyller med det vigillar, t ex vegetariskabönbiffar eller currywraps,
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.