Lammfärsbiffar. Smaka av med salt och svartpeppar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Servera gärna med. Rör ihop (ja, det är lättast att blanda med händerna) alla ingredienser och forma till 8 biffar. Stek i smör på hög/medelvärme ca 3 min på varje sida. Pensla dem med olja och sätt in i ugnen 35-45 min
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Paolo Robertos recept på varm tomatsallad till grillat kött. -Mama Skogly ♥ Varm tomatsallad. Det skulle egentligen vara grillat lamm, men vi fick inte tag på det
Är det fint väder så promenerar jag och Rasmus ner till skolan och hämtar Isabella men regnar det så tar jag bilen och bara på dom få minuterna som det tar ner, ut med vagn, i med bebis och in till skolan så hinner man ju bli pisseblöt
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.