Lammfärsbiffar. Smaka av med salt och svartpeppar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Servera gärna med. Rör ihop (ja, det är lättast att blanda med händerna) alla ingredienser och forma till 8 biffar. Stek i smör på hög/medelvärme ca 3 min på varje sida. Pensla dem med olja och sätt in i ugnen 35-45 min
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Köttfärsbiffar i tomatsås medtillbehör. En favvis är lammfärsbiffar - det går att variera i evighet. Onödigt, kanske, men håll med om att det ser - och känns - lite festligare
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Nåt jag kan dela med mig av är i alla fall ett recept på den goda potatis vi åt till grillat på midsommarafton, denna kommer det bli fler gånger i sommar, MUMS
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Lammfärsbiffarmed smak av rosmarin, vitlök och citron 500 g lammfärs 1 eko-ägg 1 st eko-citron och finstrimlat skal därav 2 st klyftor av vitlök 1 msk färsk rosmarin salt och svartpeppar 1
Tillsammans med den här salladen där fänkålens söta lakritsmak dansar tango med de kryddiga rädisorna och citronen friskhet, så kan ni ju tänka er hur gott det blev
Biffarna serverades medtillbehör som pitabröd, sallad med fetaost, myntayoghurt (grekisk yoghurt+ färsk mynta + salt) och citron (pressad över vid servering, så gott)
Lammfärsbiffar. Pressa ur all vätska med händerna. Lammfärsbiffar. Smaka av med salt. Smaka av med flaksalt. Forma 1 cm höga biffar med händerna och rulla kortsidan i hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.