Lammfärsbiffarna kan stekas eller grillas. En fräsch sommarrätt med libanesisk touch. Tabbouleh är en libanesisk persiljesallad som passar bra som tillbehör till sommarens grillrätter
Tyvärr kunde jag ju inte smaka (det fanns massor med annat jag kunde äta, så det var inte ett dugg synd om mig) men jag blev så sugen att jag var tvungen att göra en egen, glutenfri variant med quinoa som bas
Lammfärsbiffar. Smaka av med salt och svartpeppar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Servera gärna med. Rör ihop (ja, det är lättast att blanda med händerna) alla ingredienser och forma till 8 biffar. Stek i smör på hög/medelvärme ca 3 min på varje sida. Pensla dem med olja och sätt in i ugnen 35-45 min
Recept kommer att följa en tid framöver och vad passar bättre än att börja med än tabbouleh. Skölj bulgurn i kallt vatten och blanda med tomaterna i en bunke
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Livsmedel. TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Blanda samtliga ingredienser med bulgurn. Blanda samtliga ingredienser med bulgurn. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.