Det hörs ju att det inte kan bli annat än ruskigt gott redan här, men toppa sedan alltihop medoliver som marinerats i olja, citronskal, vitlök, chilipeppar och ännu mer örter
Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 1/2 skivad röd lök. 2 st vitlöksklyftor skivade. 1 dl svarta oliver. 6 körsbärstomater, delade. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 1/2 skivad röd lök. 2 st vitlöksklyftor skivade. 1 dl svarta oliver. 6 körsbärstomater, delade
Fördela den karamelliserade löken över smördegsbitarna, toppa med soltorkade tomater ocholiver. Resterande smördeg kan du gärna använda till att göra en liknande smördegspuff med västerbottensost och rom, se recept här
Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blir riktigt möra, smakrika och saftiga
Pensla snittytan medvitlöksoljaoch strö på salt, peppar och rosmarin, lägg i en ugnsfast form. Blanda ner den finhackade vitlöksklyftan i kryddblandningen
Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk. Lägg i purén ochvitlökenoch fräs lite till, slä sedan på krossade tomaterna, vatten, vin och basilikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.