Lamm och Bordeaux till påsk!
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 1/2 kg lammstek med ben eller
  • 1 1/2 kg benfri
  • 1 msk färska blad av timjan eller rosmarin
  • 1 1/2 tsk salt
  • 3 krm vitpeppar
  • 1-2 msk olivolja
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 800 g mandelpotatis (eller någon annan fast potatissort)
  • 2 msk smör
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar eller vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.