Knäck äggen i en bunke och vispa pösigt tillsammans med socker. Resultatet blev i vilket fall bra, tårtbottnarna (framför allt den med choklad) blev fantastiska
Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten. Färga glasyren rosa med röd karamellfärg. Rör ner mjölblandningen och de tinade hallonen i smeten
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Använd en sked till att hälla på chokladen, och bre eventuellt ut den lite längs med kanterna
För att få den randig provade jag att att smak- och färgsätta med färska björnbär ochhallon. Här kan jag notera att de passerade hallonen får stå ganska länge med gelatin innan de blandades med cream cheese-smeten
För att hålla hoppet uppe spenderar jag dagarna med att göra blande det roligaste och mest harmonifyllda jag vet, läsa mat- och baktidningar/böcker/bloggar och prova massa nya recept
Blanda hallonenmed lite rivet citronskaloch varva äggtoddy medhallonen i serveringsglas. Tillsammans medhallon smaksatt med rivet citronskal blir det lyx av en enkel klassiker
Garnera med färska hallonochcitronmeliss. färska hallonochcitronmeliss till garnering. Precis innan servering, rör ner basilikan bland hallonen (om man låter den ligga bland hallonen en längre tid blir den svart) och häll på pannacottan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.