Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och socker försiktigt. Vispas det för hårt blir kakan inte lika kladdig. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke
Nog ingen fara på det pulvret men jag började ju genast leta recept och hittade ett recept på en Lakritskladdkaka som dessutom var glutenfri enligt kvällens tema
Idag är det lakritsens dag och vad passar då bättre att baka än en lakritskladdkaka. Lakrits och choklad är en bra kombination tycker jag och i form av en kladdkaka blir den oemotståndlig
På lördag är det lakritsens dag. Det måste firas, eller vad säger ni. Själv tillhör jag de där som gladeligen kan plocka bara lakrits när det ska handlas smågodis, stå där och skaka och pilla för att slippa vad nu lakritsen är uppblandad med
Nog ingen fara på det pulvret men jag började ju genast leta recept och hittade ett recept på en Lakritskladdkaka som dessutom var glutenfri enligt kvällens tema
Kladdkaka är kanske det godaste som finns. I all sin enkelhet så fantastisk. Kladdkaka tillhör en av de smaker som finns djupt rotat i minnet sedan första gången jag åt det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.