Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och socker försiktigt. Vispas det för hårt blir kakan inte lika kladdig. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke
Idag är det lakritsens dag och vad passar då bättre att baka än en lakritskladdkaka. Lakrits och choklad är en bra kombination tycker jag och i form av en kladdkaka blir den oemotståndlig
På lördag är det lakritsens dag. Det måste firas, eller vad säger ni. Själv tillhör jag de där som gladeligen kan plocka bara lakrits när det ska handlas smågodis, stå där och skaka och pilla för att slippa vad nu lakritsen är uppblandad med
En vän och kollega var häromdagen sugen på lakrits och det suget smittade av sig. Jag visste att jag inte hade något lakritsgodis hemma, men väl en burk lakritspulver
Kladdkaka är kanske det godaste som finns. I all sin enkelhet så fantastisk. Kladdkaka tillhör en av de smaker som finns djupt rotat i minnet sedan första gången jag åt det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.