Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Det är så här jag tycker matenär som godast och får på köpet ett lågt GI. (Limen får en härlig söt smak när den grillas) Topparna kan du använda och pressa saften ur till salladen eller såsen
När jag kommer hem sent och är själv brukar jag inte vilja ställa mig och lagamat. Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Då passar det väl alldeles utmärkt att servera en soppa till kvällsmat eller lunch. Vill du ha soppan än mer matigare, toppa med fetaost, halloumi eller mozzarella
Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Jag tror det är viktigt att man redan som barn får en sund inställning till mat. Att man äter varierat, att det inte är farligt att smaka på nya smaker och att man äter måltiderna tillsammans på fasta tider
”grytstekt”), är en kall maträtt med kött, grönsaker eller fisk i gelé. Många av de recept jag googlat mig fram till är typ grisfötter i géle och lax i géle
Det byggdes en food court där det finns flera stationer av mat för eleverna att välja mellan. För två år sedan gjorde de en helt fantastisk satsning gällande skolmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.