Denna maträtt är exakt en sån och är en gratäng-version av cordon bleu. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilé med skinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Tricket för en riktigt god cordon bleu är att banka ut köttet tunt. Cordon bleu, 4 portioner. Cordon bleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)
Ser ut som en riktig Cordon Bleu. Så här gör du. Värm ugnen till 220° C. Lägg skivor av butternutpumpa och rotselleriskivor i en ugnsform och ringla över olivolja
I senaste Svensk Jakt hade de gjort Cordon Bleu, vilket jag genast blev sugen på. Från böjran varCordon Bleu en matlagnings-orden instiftad av Henrik III på 1500 talet, för framståenede inom matlagningskonsten
Ta fram och torka lövbiffarna. Försök para ihop symmetriska par. Plocka fram 3 - 4 st tandpetare per portion, Förbered panergatan genom att blanda mjöl, salt och peppar i tallrik nr 1
Recept. recon1. tis, 2013-10-01 09. 18. 30min. (0). Banka ut köttet tunt. Lägg dem på en skärbräda. Fördela ost, skinka och basilika på köttet och vik ihop
Relaterade Kyckling cordon bleu. Å vad det är härligt att det blivit ljusare på kvällarna. Igår och idag har S och jag haft en jäkla energi och fått massor gjort
Kalvkött, skinka och smält, rinnig ost – det kan ju inte annat än att bli gott. Schnitzel i alla dess former tycker jag är helt fantastisk mat, wienerschnitzel i alla ära men schweizerschnitzel måste ändå vara den godaste
Tänk att vanlig påläggsskinka och prästost kan ge så mycket smak inuti ett kycklingbröst. Sätt ugnen på 200 grader eller 175 grader om du har varmluftsugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.