Nu ser jag fram emot en härlig och ledig lördag. Då var första arbetsveckan efter semestern gjord och nog är det lite ovant att komma i gång efter all ledighet, man har varit lite tröttare än vanligt på kvällarna
Igår avslutade vi Lillans födelsedag med pizza bakade på sparad deg från Solhaga Stenugnsbageri, salami, mozzarellaost och färska örter från Spisaörter
Lördag, solen skiner på en fantastiskt blå himmel och det är fortfarande förvånansvärt varmt ute. Mortla kardemummakärnorna och nötterna till grova bitar
Äntligen är det sommar och då blir suget efter att göra utflykter och en massa god picknickmat. Grillad kall kyckling, sallad och Mango rajasås, rullas ihop och plastas in
Så vi flyttade vegetarisk lördag till idag. Mixa kikärtor, lök, vitlök och persilja. Pressa ur vätskan ur de rivna morötterna (blir en god och nyttig juice-shot tsm med lite ingefära & citron)
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Idag bjuds det iaf på fondue till middag ochlördagsfest. Nog om musiken (vi har så mycket bra musik i Sverige men så mycket skit det kommer fram under dessa veckor och det är samma typ år efter år
Ja, idag var min enda plan att gå i pyjamas hela dagen och att baka något gott. Jag pratade lite med barnens farmor och vips så blev de stora barnen bortlovade, det visade sig att de blev kvar till imorgon
Perfekt så här när sommaren ligger och trycker på runt hörnet. Jag serverar de heta räkorna kalla, men jag kan absolut tänka mig att de även fungerar utmärkt att servera lite halvljumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.