Idag tänkte jag bjuda på ännu en köttfärssås och just denna är lite extra speciell. Det var nämligen detta som min sambo bjöd på första gången jag var hemma hos honom
Får många frågor angående min kost, så detta är verkligen är typisk lunch eller middag. Jag väger inte maten eller räknar kalorier dagligenmen tycker det är kul att veta hur man egentligen stoppar i sig
"Mustig gryta" används verkligen ofta men vad finns det egentligen för uttryck som skulle kunna ersätta det och säga samma sak så att man förstår hur en sådan gryta smakar
egentligen varianter av samma sak. Med traditionella tillbehör är dessa typiskt norsk. Ingredienser. Blanda ägg, mjöl, bakpulver, salt, socker och hälften av filmjölken till en jämn smet
I går på nyårsafton hade jag gjort en Budapestrulle till efterrätt. Det är en marängrulle som innehåller mandel, och är fylld med grädde och frukt eller bär
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.