Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna. Då du vispat ihop det så låt stå i bunke och tjocka till sig något medan du vispar grädden mjukt
Till påsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Jag ville gärna göra tårtan i en smal och hög form, då mina mindre formar inte är öppningsbara blev det till att investera i en ny form
Kaka till påsk. Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommer till skåne för att fira påsken här. Vi ska fira påsken tillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Till påsk måste man äta sill. Rör till sist ner äggulan. Senapssill 4 urvattande sillfiléer (jag köper en hink och vattnar ur den i 8 timmar, sköljer sedan av dem) 1 rödlök 1 knippa dill Till lagen. 1 dl ättikssprit 1 1/2 dl vatten 2 dl socker 10 krossade kryddpepparkorn 1 tsk gula senapskorn Till senapssåsen. 4 msk svensk senap 1 msk socker 2 msk röd vinäger 1 krm vitpeppar 1/2 tsk salt 1 dl rumsvarm olja 1 äggula Koka upp ingredienserna till lagen och låt kallna
Med lite roliga färger så passar de ju äggstra (hahaha) bra nu till helgen. Maränger till påsk. Nu är vi ju inne i påsktider och då ska det ju ätas ägg
Nu vankas det snart Påsk, och vad passar inte bättre än ett lammrecept Egentligen är det ju större tillgång på lamm under hösten, men av tradition tillhör det påskfirandet
Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig. En bra förrätt som går att förbereda i god tid är sparrissoppan
Ljuvliga cupcakes till påsk. Dock kommer jag att byta ut till fina ägg som dekoration då. Jag hade turen att ha en kaka Guido Castagna med krossade kakaobönebitar i till frostingen och den blev den bästa någonsin
Påsk närmar sig och precis som ifjol tänkte vi att vi skulle tillbringa den i stugan i Norge. Till vistelsen bakade jag mördegsformar med mandel och citron häromdagen
Rör tills smeten tjocknar och blir grumligt vit. Om smeten stelnar och blir svår att jobba med kan man tillsätta lite vatten och värma över vattenbad för att få en rinnig smet igen
Jag använde saltade till det här receptet som ger en fin smakbrytning till chokladen. Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 12 Minuter Total tid 22 Minuter Recept av. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 10 Minuter Till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.