Smaksätt med salt och vitpeppar. Skala och riv potatisen och krama ur den. Garnera med dill. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Smaksätt med salt och vitpeppar. Skala och riv potatisen och krama ur den. Garnera med dill. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Skär kycklingfilén i centimeterstora bitar och klipp baconet i ungefär lika stora bitar, stek de i varsin stekpanna, stek baconet knaperstekt och lägg det på hushållspapper så det får rinna av
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.