Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
Då de börjar få lite färg på kanterna så är de klara. Den blir därför inte heller bränd lika lätt. Jag gjorde en stor omgång till min äldsta dotters skolavslutning och valde då att göra hälften med hallonmarmelad och hälften med dumlekolor
Ta från värmen, häll upp flingorna på ett fat ochlåt svalna något. Låt den svalna. Alltså den där curden, men dra mig baklänges så god den blev, ska jag vara ärlig
För jag tror inte på att utesluta det goda utan tillföra det goda i annan form, utan massor utav restriktioner och istället låta det goda finnas hemma i ett slags överflöd
Jag börjar känna mig överflödig helt enkelt, och ni som känner mig lite mer vet ju redan att den där "kuratorsgenen" som vill vara till hjälp och nytta ochfå alla runtomkring mig att må bra både till kropp och själ är djupt rotad i mig
Jag har lärt mig att se helheten, att om jag har ätit väldigt lite kolhydrater under ett par dagar så blir inte allt förstört för att jag äter en pizza eller chips eller tar en potatis till maten, det jämnar ut sig så länge den där croissanten eller pastasalladen inte blir en vana
Och jag orkar inte bry mig om tempusbytet i anvisningarna ovan. Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
Vad jag däremot kan säga, är att proportionerna i detta recept i mitt tycke är perfekta. Nu fann jag mig plötsligt ostörd hemma, ledig med barn som är ute och leker
Det var ett reportage från ett kafé som hette Grindsmossens kafé & butik, låg utanför Tostared i Västergötland kommer att bli ett utflyktsmål för oss när vädret tillåter
Finns aldrig platser så då måste man hälften av gångerna ställa sig på ett otillåtet sätt. Jag får en hel del frågor, både via mail och kommentarer om tips på tårtor/bakverk till många inför sommarens fester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.