Den här laxen är ingenting som jag kan ta åt mig äran av. Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligt originalreceptet och med hennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Foccacia. Ett härligt och lättbakat italienskt bröd som man kan variera i en mängd olika smaker. Vitlök, soltorkad tomat, oliver, rödlök, olika örtkryddor - Blanda på
En perfekt rätt för att ha klart efter brasan på valborgsmässoafton. Nedan finns lite supergoda recept sen är det bara att komplettera med färdigköpt kallskuret och lite inläggningar som man själv tycker är goda
Glad påsk. Jag hann visst med ett inlägg till innan påsk – men det blir ett kort ett. Förra veckan köpte jag en klick tarama från en grekisk restaurang i stan och därför gjorde jag en taramosalata till ikväll
Jag är ju som bekant inte så duktig på att baka bröd (även om det ska bli ändring på det) så därför blev jag så himla glad när jag verkligen lyckades med detta recept
På långfredagen skippade vi påskmaten och bjöd på indiskt istället. Vi serverade en kryddig chicken korma, en fräsch raita och ett sött peshwari naanbröd
I år var jag verkligen inne på en fräsch, hälsosam och samtidigt färgglad påsk. Vad säger ni om Minimozzarella, mango, avocado, rödlök, babyspenat, pumpakärnor med mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.