Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Lättrimmadtorskryggmed goda tillbehör. Torskrygg är faktiskt väldigt lätt att lyckas med, framför allt om man bakar den i ugnen och använder en termometer
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja. Smaka av med lite salt. Lägg allt i en rymlig ugnsform och blanda med 1 msk paprikapulver, 1 msk torkad oregano, 1 msk olivolja, 3 vitlöksklyftor (pressade) 1 tsk salt. Rimma torskenströ 1 tsk salt och lite nymalen svartpeppar över 600 gram torskrygg. Hetta upp 1 msk smör i den använda stekpannan och bryn fisken på medelvärme 1-2 min per sida, eller tills den är klar. 600 gram torskrygg
Testade för första gången att göra torskrygg idag och det blev jätte gott. Vit fisk är ju alltid vit fisk = ganska smaklös men med goda tillbehör så blir det gott
Lättrimmadtorskrygg. På lördagar handlar vi oftast mat och då brukar vi passa på att handla färsk fisk så det fick bli huvudingrediensen i form av torskrygg
torskrygg. Mixa rotfruktsbitarna med smör till slät konsistens. Krydda med citronsaft och salt. Skala svartrötterna och lägg i kallt vatten med citronsaft
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.