Lättrimmad lax med dillsmörsås och spenatboll
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé, ca 7-8 hg (med skinnet kvar)
  • 1 msk salt
  • 1 msk socker
  • 1 krm vitpeppar
  • 1/2 fiskbuljongtärning
  • 1/2 dl vatten
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 dl creme fraiche
  • 75 g mjukt smör
  • 1 1/2 msk svensk söt senap
  • 1/2-1 dl hackad dill
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 1 pkt bladspenat, 250 g
  • 1 msk strimlad rödlök
  • lättsaltat vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.